Aanmelden als offerte partner

Bent u zelfstandig ondernemer of bedrijfseigenaar die graag wat meer klanten wil t aantrekken en zo uw dienstenkring uitbreiden en uw inkomsten vergroten?

Zoals ook bij u bekend zal zijn is de mond op mond reclame van tevreden klanten de beste reclame die uw bedrijf kan krijgen, maar tegenwoordig zijn er heel wat potentiële klanten die eerst via internet op zoek gaan naar een bedrijf om hun wensen met betrekking tot een verbouwing of kleinere klus aan huis in vervulling te zien gaan. Door meerdere bedrijven via internet te vinden en offertes aan te vragen kunnen zij zo de voor hun beste keuze maken. Daarna pas beslissen zij meestal waar zij hun aankoop doen.

Bobex.be biedt u de mogelijkheid om u aan te sluiten bij hun netwerk aan te sluiten. Hiermee realiseert u een groei in uw online verkoop via hun vergelijkingswebsites.
Hierdoor ontstaat een Win-Win marketing, door de samenwerking winnen zowel consumenten (de beste deals) als bedrijven (nieuwe klanten).

Schrijf uw bedrijf via onderstaand formulier in en ontvang automatisch offerte aanvragen van potentiële klanten in uw regio. Waar wacht u nog op ?