Disclaimer

Deze disclaimer is op de inhoud en het gebruik van de website van Offerte-Gigant.be van toepassing. Door het gebruik van de site accepteer je deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Offerte-Gigant.be doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site (inclusief alle productinformatie die er te vinden is, de eventuele beoordelingen en vergelijkingen) geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Rechten

Offerte-Gigant.be, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de site staat. Daaronder vallen onder meer teksten, vergelijkingen, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken.

Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site. De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Offerte-Gigant.be of de rechthebbende.

Diensten

Offerte-Gigant.be levert zelf geen diensten, energie of zonnepanelen of andere op deze website aangeboden producten. Wij willen u middels deze website op de mogelijkheid attenderen van het aanvragen van offertes voor diverse diensten en of producten alsmede de mogelijkheid tot overstappen met voordelen naar andere energie leveranciers, het kopen, huren of leasen van zonnepanelen en u doorverwijzen naar uw behoeftes.

Door middel van het invullen van eventuele contactformulieren op de website geeft u Offerte-Gigant.be een volmacht om uw gegevens door te sturen naar leveranciers vernoemd op deze website, hieruit verkrijgen wij inkomsten. Uw gegevens worden niet op de website van Offerte-Gigant.be bewaard. Wij hopen op uw begrip en staan open voor iedere suggestie ter verbetering van de site om u en anderen nog beter van informatie te kunnen voorzien.

Een contract dat u afsluit door het aangaan van een overeenkomst met diegene die u een offerte via deze website heeft laten toekomen of voor het afnemen van energie, of leasen, huren of kopen van zonnepanelen of andere zaken is geen contract of overeenkomst met Offerte-Gigant.be maar met de offerte opsteller, energie leverancier, verhuurder, verkoper of leasemaatschappij welke op uw contract vermeld staat. In het geval van onduidelijkheden en/of vragen omtrent dit contract verwijzen wij u naar de contact mogelijkheden vermeld op dit contract of de website van de offerte opsteller, energie leverancier, verhuurder, verkoper of leasemaatschappij.

Wijzigingen

Offerte-Gigant.be mag de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij raden dan ook aan om regelmatig na te gaan of de informatie op de site is gewijzigd.